Om os
Om os
Om os
Om os
Grundlagt i 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. er blevet en af ​​de førende producenter af svejsehjelme i Kina. Vi leverer alle former for øjenbeskyttelsesprodukter til svejseprocesser, herunder svejsebriller, faste skyggesvejsehjelme, drevet luftrensende åndedrætsværn og fittings mv.
Indtil nu har vi allerede omkring 20% ​​af den globale markedsandel, og vi producerer mere end 2,000,000 hjelme årligt og betjener kunder fra 70+ lande fra hele verden.
om
Vi er blevet anerkendt internationalt af vores innovative teknologi, høje kvalitet og rige markedserfaring. Vi ejer stolt en uafhængigt R&D-team, hvor 20 % af vores medarbejdere er teknikere, som giver os mulighed for at levere avanceret videnskabelig forskning og kontinuerlig teknologisk innovation. Vi ejer 30+ uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder og vores produkter har nået det internationale avancerede niveau i branchen.
I modsætning til de traditionelle handelsfabrikker bryder vi barriererne mellem kunder og fabrikker, og vores mål er at gøre forretningen nemmere og gøre enhver idé, du har om svejsehjelme, til virkelighed.
Hvilke tjenester kan vi levere
Hvilke tjenester kan vi levere
Vi har rig produktionserfaring, professionelt salgsteam, komplette forme, produkttilpasning, one-stop service (produktion til emballage), og et stærkt eftersalgsteam kan give dig perfekte tjenester
Kvalitetskontrol
Kvalitetskontrol
Vi vil udføre kvalitetskontrol af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter for at kontrollere vores produkter for at opretholde høj standardkvalitet

Hotte kategorier

alle kategorier